Beste forbrukslån uten sikkerhet?

Spar penger ved å velge riktig forbrukslån uten sikkerhet!

Det finnes en rekke sammenligningstjenester for forbrukslån. For deg som ønsker det beste og billigste lånet, kan det være praktisk å bruke dissse sidene for å få komlett tilbud på forbrukslån. 

Populært forbrukslån!

Eksempelrente: Effektiv rente 14,6%, lånebeløp 80 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 30 666, totalt: 110 666. 

Renteeksempel: Effektiv rente 15,8% 65.000 kr over 5 år + etableringsgebyr 950kr gir totalt 92.354 kr.

 

Renteeksempel:Eff. rente 15,90%, kr 100.000, over 5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256

 

Renteeksempel: Effektiv rente 8,69% for 65.000 kr over 5 år, etableringsgebyr 950kr, gir totalt 91.368 kr

Forbrukslån er ikke for alle!

For mange mennesker i Norge, er denne type lån og kredittkortgjeld en evigvarende og tung belastning. Vi vil være tydelige på at du IKKE bør søke om det dersom du ikke har STORT behov for penger, og at du er sikker på at du trygt kan betale tilbake lånet innen kort tid. Gjelden til det norske folk øker hele tiden, og regjeringen forsøker å stramme inn for å unngå dette.
N

Når er det greit?

Du har stabil og god inntekt

Du trenger penger raskt, og vet at du kan betale ned gjelden fort

Du har kontroll over alle andre utgifter og vet at det går fint å betale ned

Når bør du unngå det?

Ikke har fast jobb og forutsigbar inntekt

Du allerede har kredittgjeld som du må betale ned på

Hvis du ikke har kontroll på din egen økonomi

Beste rente

★★★★★
5 5 1
Valg av forbrukslån ble lettere gjennom forbrukslån.org!

Full oversikt og raskt svar

★★★★★
5 5 1
Jeg fikk forbrukslån på dagen. Her fikk jeg oversikt over de beste bankene og lånemeglerne. Det sparte meg for mye penger.

Valgte beste forbrukslån

★★★★★
5 5 1
Fikk full oversikt over de beste tilbudene og valgte det som kostet meg minst.

Spørsmål og svar vedrørende forbrukslån

Hva er forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån som du kan bruke til hva du vil uavhengig om det er til en TV, bil, båt, reise, bryllup eller andre ting. Noen banker tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, som vil si at du kan du slipper å ta sikkerhet i noen av eiendelene dine som F.eks. kan være din bolig, bil, båt eller andre gjenstander av høy verdi.

Hva kan du bruke et forbrukslån til?

Det er opp til deg selv å bestemme hva du ønker å bruke lånet til. Ofte er det kjekt å søke om forbrukslån dersom du akutt trenger penger for å betale for noe, eller dersom du ønsker å realisere en drøm. I noen tilfeller kan det være snakk om erstatning, refinansiering av smålån, reparasjoner, oppussing, eller det kan være at du trenger finansiering til en bil, båt, hjemmekino, bryllup, fest/feiring, oppstart av bedrift, eller depositumslån for å få lån i banken til boliglån. Hva du bruker pengene til, er opp til deg.

Er det farlig?

En svart mamba er farlig, en løve er farlig, så «farlig» er kanskje ikke det riktige ordet å bruke, det er kun et lån, og i seg selv er ikke det noe som er farlig. Når det er sagt, kan forbrukslån medføre økonomisk bekymring og stress dersom du ikke evner å betale tilbake det som du har lånt. Rentene har en tendens til å være høyere enn F.eks. boliglån. Med andre ord er kan det kan bli kostbart dersom du ikke har en betalingsevne og en god plan for å betale tilbake pengene som du skylder.

Hvor lurt er det?

Det spørs hva du definerer som lurt. Hvis du ønsker å ta opp et forbrukslån for å kjøpe noe som du egentlig ikke trenger, kan man vel påstå at det ikke er det lureste du kan gjøre. Derimot kan det være meget nyttig dersom du trenger penger raskt uten for mye styr. Dersom du trenger lån på dagen, er det flere banker som er villige til å utbetale det.

Hva er forskjellen på en bank og en lånemegler?

Bankene har produktet som du ender opp med, mens en lånemegler eller sammenligningsside hjelper deg bare med få tilsendt tilbud fra de forskjellige bankene som er vil tlby deg lån.

forbrukslån uten sikkerhet