Depositumslån uten sikkerhet

Beste depositumslån i 2017?

Det kan være flere årsaker til at man trenger et depositumslån. Noen trenger det til å betale depositum til å leie bolig,  mens andre trenger det til billån eller til andre hensikter. Her finner du våre anbefalinger. De gir markedets beste betingelser og du får raskt svar.

depositumslån rente raskt svar

Populært!

Eksempelrente: Effektiv rente 14,6%, lånebeløp 80 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 30 666, totalt: 110 666. 

Renteeksempel: Effektiv rente 15,8% 65.000 kr over 5 år, etableringsgebyr 950kr gir totalt 92.354 kr.

Renteeksempel:

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, over 5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256
Renteeksempel: Effektiv rente 8,69% for 65.000 kr over 5 år, etableringsgebyr 950kr, gir totalt 91.368 kr

Hva er et depositumslån?

Noen bruker depositumslån eller egenkapitalslån, eller et forbrukslån uten sikkerhet som noen bruker for å skaffe egenkapital. Man kan trenge egenkapital til flere ting. Noen trenger det til boliglån, men å bruke et slikt lån til det, er noe som frarådes. Grunnen er så enkel som at det kan bli vanskelig å betjene både et boliglån og et forbrukslån. Derimot kan det være en fin løsning dersom du skal leie bolig og trenger lån til å betale depositum for å kunne leie en bolig. Ofte kreves det 3 måneders leie for å få overta nøkelene, og det er kanskje ikke noe alle har på konto. I den sammenheng kan depositumslån være en fin løsning. Såfremt du ikke etterlater deg mange skader i leiligheten eller misligholder leiekostnadene, er dette noe som du gjerne får tilbake.

NB! Hvis du skal bruke lånet til å kjøpe bolig, anbefales følgende. For å sikre at du kan betjene låneutgiftene, kan det være lurt å kartlegge hvor mye du må betale per måned for boliglån depositumslånet til sammen før du tar opp lånet. Da unngår du eventuelle finansielle overbelastninger og ubehag.

Hvordan få depositumslån?

Det er opp til bakene å avgjøre om de vil gi deg lån eller ikke. Når det er sagt, er det ikke slik at du må oppgi hva du skal bruke pengene til. Søk om lån fra de beste bankene, og kartlegg hva som blir den beste løsningen for deg.

Hvem kan få depositumslån?

Alle som består bankenes krav og sikkerhetssjekker, kan i teorien få lån. Det er opp til bankene å bestemme om du kan få det eller ikke og hvilken rente du vil kunne få. Søk om tilbud fra flere tilbydere for å forsikre deg om at du får depositumslån med laveste rente.

 

Anbefaler vi depositumslån?

Vi anbefaler heller at du sørger for å skaffe egenkapitalen på egenhånd gjennom sparing. Det er ikke slik at du må gjøre dette, men å betjene et boliglån og i tillegg ha et høyt forbrukslån, er ikke noe som anbefales, med mindre du har stålkontroll på din egen økonomi, og vet at dette vil gå smertefritt selv om det kan komme et solid rentehopp.